Ciel de la Mer

Îmbrăcat în marmură și tonuri de auriu, penthouse-ul elegant Ciel de la Mer oferă o perspectivă unică asupra plajei și mării.

  • 1. Terasă 25,78 mp
  • 2. Living 28,6 mp
  • 3. Dormitor 1 15,07 mp
  • 4. Baie 1 4,6 mp
  • 5. Hol 9,85 mp
  • 6. Dormitor 2 20,14 mp
  • 7. Baie 2 3,1 mp

Suprafață utilă totală: 107,14 mp
Suprafață construită + terasă: 134,32 mp
Terasă: 25,78 mp

Rafinament la standarde înalte

1/5

Ciel de la Mer reprezintă cel mai înalt nivel, atât în sens metaforic cât și real. Penthouse-ul ocupă ultimele două etaje ale proprietății S Residence și are cea mai spectaculoasă priveliște asupra plajei. Propunerea noastră de design se axează pe detalii fine ce pot transforma această locuință într-un apartament premium la cele mai înalte standarde.

Spațiu amenajat cu stil

2/5

Elementul central al acestui penthouse este living-ul spațios cu tavan înalt, accentuat în propunerea noastră de design cu elemente de marmură și ceramică pentru un aspect stilat. Spațiul de zi este prevăzut cu o scară neagră lucioasă care contrastează cu culorile deschise ale pereților. Propunerea de design în stil contemporan a dormitoarelor poate completa armonios spațiul aerisit și ferestrele largi ale încăperilor.

Băi decorate modern

3/5

Cele două băi complet funcționale din apartamentul Ciel de la Mer sunt prevăzute cu facilități moderne, precum bateria Hugo și coloana de duș Geda. Mobilierul a fost ales cu atenție din colecția de la firma italienească Simas Ceramica. De la vasul de toaletă suspendat Vignoni până la lavoarul Sharp, fiecare element de decor adaugă un aer stilat băilor din penthouse.

Design cu detalii prețioase

4/5

Designul celor două băi îmbină elemente de stil industrial, modern și contemporan pentru un aspect deosebit. Aceste încăperi sunt scoase din anonimat datorită pereților cu plăci decorative de la Florim. La primul nivel se regăsește modelul Étoile Symphonie din colecția Étoile de Rex, pe când la nivelul superior am ales modelul cu irizații albastre Soladite Blues din colecția Bijoux de Rex.

Terasă la înălțime

5/5

Penthouse-ul este prevăzut cu o terasă la primul etaj care oferă o vedere panoramică inegalabilă asupra plajei și mării. Suprafața generoasă de peste 25 mp și designul minimalist al terasei oferă viitorului rezident libertate completă asupra decorului. Amplasarea pe colț oferă o perspectivă deosebită asupra plajei și stațiunii Mamaia.

Loading...

de la 440.000 Euro + TVA

Prețul promovat este disponibil pentru plata unui avans de 85%, dar există și alternative cu valori mai mici de avans, în intervalul 30% și 50%, diferența achitându-se flexibil în max 3 tranșe.