Esprit marin

Apartamentul Esprit Marin surprinde spiritul liber al mării în fiecare încăpere prin elemente de design premium.

  • 1. Terasă 28,1 mp
  • 2. Living + hol 37,7 mp
  • 3. Bucătărie 10 mp
  • 4. Dormitor 1 17,4 mp
  • 5. Dormitor 2 11,8 mp
  • 6. Baie 1 6,6 mp
  • 7. Baie 2 5,5 mp
  • 8. Baie 3 2,4 mp
  • 9. Hol 6,1 mp

Suprafață utilă totală: 125,6 mp
Suprafață construită + terasă: 155,52 mp
Terasă: 28,1 mp

Design contemporan eclectic

1/5

Apartamentul cu trei camere Esprit Marin se potrivește perfect cu un design contemporan eclectic. În propunerea noastră de design, am ales accentele aurii, albastre și de culoarea lemnului reprezentate subtil în fiecare încăpere pentru a îmbina aceste două stiluri. De la corpurile de iluminat unice, până la pereții din marmură, fiecare element de decor recomandat poate contribui la atingerea unui aspect select.

Încăperi spațioase și rafinate

2/5

Living-ul este aerisit și luminat, prevăzut în propunerea noastră de design cu un perete de marmură cu bibliotecă integrată. Spațiul de zi servește și ca zonă de luat masa, în timp ce bucătăria se află într-o încăpere alăturată. Primul dormitor are o ieșire directă către terasă, în timp ce al doilea este prevăzut cu o fereastră largă ce luminează armonios încăperea.

Băi decorate cu stil

3/5

Apartamentul are trei băi complet funcționale poziționate armonios alături de living și cele două dormitoare. Acestea sunt echipate cu materiale de calitate superioară, precum mobila de la Simas Ceramica. Bateriile Hugo și coloanele de duș Geda adaugă un plus de rafinament, completând designul fiecărei băi prin accente negre sau aurii.

Distincție prin design

4/5

Pereții de accent specifici S Residence sunt de nelipsit în băile apartamentului, acoperiți cu marmură în nuanțe de auriu sau de albastru. În baia adiacentă living-ului se regăsește modelul Étoile symphonie din colecția Étoile de Rex de la Florim. Cel de-al doilea model numit Soladite Blues are irizații vibrante de albastru și a fost ales din colecția Bijoux de Rex.

Terasă cu vedere la mare

5/5

Cea mai spațioasă terasă pe care S Residence o are de oferit face parte din cochetul apartament Esprit Marin, cu o suprafață totală de 28,1 mp. Întinderea generoasă oferă o multitudine de oportunități de decorare, iar orientarea avantajoasă promite peisaje de neuitat. Terasa are două intrări cu ferestre largi către living și unul dintre dormitoare.
Loading...

de la 343.200 Euro + TVA

Prețul promovat este disponibil pentru plata unui avans de 85%, dar există și alternative cu valori mai mici de avans, în intervalul 30% și 50%, diferența achitându-se flexibil în max 3 tranșe.