Rêve d'Or

Apartamentul Rêve d’Or îmbină strălucirea soarelui cu splendoarea nisipului, aducând căldura plajei în interior.

  • 1. Terasă 15,73 mp
  • 2. Living 23,4 mp
  • 3. Dormitor 12,7 mp
  • 4. Baie 5,4 mp
  • 5. Hol 3,5 mp

Suprafață utilă totală: 60,53 mp
Suprafață construită + terasă: 75,32 mp
Terasă: 15,73 mp

Accente rafinate de auriu

1/5

În propunerea noastră de design, apartamentul Rêve d'Or are o linie cromatică și stilistică unitară ce îmbină nuanțe de alb și gri cu piese din ceramică, marmură și lemn. Lumina soarelui se reflectă armonios în spațiile deschise la culoare și aduce în prim plan detaliile rafinate ale mobilierului propus. Accentele aurii plasate cu atenție pot aduce un plus de stil și distincție fiecărei încăperi.

Design simplu și elegant

2/5

În spațiul de zi aerisit al apartamentului se observă o delimitare vizuală a zonelor de bucătărie și living prin liniile pereților și compartimentare fluidă. Propunerea noastră de design conferă fiecărei încăperi un caracter individual, care împrumută din farmecul natural al plajei. Așadar, stilul de design ales în fiecare încăpere ar putea fi inspirat din elemente precum delicatețea nisipului și aspectul impozant al lemnului.

Baie complet funcțională

3/5

Pășind din spațiul de zi în baie, putem observa calitatea materialelor și designul fluid al spațiului. Baia este echipată cu dotări premium, precum bateria Hugo, lavoarul Sharp și vasul de toaletă suspendat Vignoni de la Simas Ceramica. Am dotat baia și cu coloana de duș Geda în culoarea negru mat care se asortează perfect cu restul mobilei.

Elemente de decor deosebite

4/5

Peretele de accent cu irizații aurii aduce un aer modern băii, respectând direcția cromatică din restul apartamentului. Am ales acest detaliu din colecțiile deosebite de plăci Florim, recunoscute pentru finețea și eleganța lor. În baia Rêve d’Or se poate observa modelul Étoile Symphonie din colecția Étoile de Rex.

Terasă modernă și luminoasă

5/5

Terasa superbului apartament Rêve d'Or înfățișează o vedere panoramică excelentă către plajă. Aceasta este echipată cu balustradă din sticlă Cortizo White Crystal, renumită pentru claritatea și duritatea sa. Proximitatea față de mare te invită să te bucuri de frumusețea răsăritului chiar din confortul terasei spațioase.

Loading...

de la 188.400 Euro + TVA

Prețul promovat este disponibil pentru plata unui avans de 85%, dar există și alternative cu valori mai mici de avans, în intervalul 30% și 50%, diferența achitându-se flexibil în max 3 tranșe.