Symphonie étoilée

Inspirat din frumusețea mării și rafinamentul aurului, Symphonie étoilée este apartamentul cochet care te va surprinde.

  • 1. Terasă 9,39 mp
  • 2. Living 29,6 mp
  • 3. Dormitor 11,1 mp
  • 4. Baie 4,7 mp
  • 5. Hol 4,8 mp

Suprafață utilă totală: 58,89 mp
Suprafață construită + terasă: 75,53 mp
Terasă: 9,39 mp

Construit cu atenție la detalii

1/5

Imaginile nu reușesc să surprindă în întregime eleganța designului propus pentru acest apartament, îmbrăcat în alb pur, auriu cald și albastru pastel. Urmărind paleta cromatică a plajei, apartamentul are o compartimentare flexibilă ce permite folosirea unor piese de decor diverse. Pardoseala din ceramică în model Chevron inclusă se poate armoniza ușor cu orice tip de design, de la eclectic la industrial.

Interior luminos și aerisit

2/5

Spațiul de zi tip open space reușește să delimiteze zona de bucătărie, zona de luat masa și zona de relaxare printr-un design fluid. Propunerea noastră de decor include mobilier în nuanțe de alb, albastru și bej, cu corpuri de iluminat aurii care pot adăuga un accent de culoare apartamentului. La rândul său, designul propus pentru dormitor este presărat cu accente aurii și oglinzi care pot da un aspect distins și aerisit încăperii.

Baie cu design elegant

3/5

Elementele de decor din baia apartamentului Symphonie étoilée împrumută din stilurile industrial, contemporan și modern. Albul sclipitor al pereților este contrastat de marmura aurie cu venaturi negre și irizații în culorile nisipului aflată în spatele lavoarului. Pentru acest efect am utilizat plăcile Étoile symphonie din colecția Étoile de Rex de la Florim.

Materiale de înaltă calitate

4/5

Elementele de decor și mobilierul au fost atent selectate de la firme de încredere pentru a crea o baie complet funcțională. Mobilierul de la Simas Ceramica iese în evidență în acest spațiu, în mod special lavoarul Sharp. Bateria cu aspect elegant de la Hugo și coloana de duș de la Geda adaugă un plus de rafinament băii.

Terasă cu priveliște remarcabilă

5/5

Balconul apartamentului este dotat cu finisaje de calitate, precum pardoseala flotantă și balustrada din sticlă Cortizo View Crystal. Designul minimalist al terasei maximizează spațiul de folosință, în timp ce pune accentul pe priveliștea magnifică spre mare. Având o suprafață totală de 9,39 mp, această terasă poate fi amenajată cu mobilier de exterior pentru confort optim.

Loading...

de la 178.400 Euro + TVA

Prețul promovat este disponibil pentru plata unui avans de 85%, dar există și alternative cu valori mai mici de avans, în intervalul 30% și 50%, diferența achitându-se flexibil în max 3 tranșe.